Bones Vances

28/7/2021
I aquí estàvem a principis de setembre i aquí estem a finals de juliol.
Aquell mar de dubtes dels primers dies ha tingut moments de tot. De la maregassa forta dels primers dies fins a la calma "relativa" de les últimes setmanes en plena cinquena onada.

Tota la dinàmica del curs ha estat marcada per la Pandèmia. Protocols i mesures que hem anat cumplint escrupulosament fins que s´han tornat rutines. I arribats a aquest punt només calia anar fent... I tirar endavant el Pla Anual 20-21. I així ho hem fet. S'han anat superant els entrebancs mica en mica.

El més important és tot el que hem pogut compartir amb totes les nenes i nens al llarg d'aquests onze mesos. Tots plegats hem crescut, hem après, hem rigut, hem plorat, ens hem abraçat, ens hem fet pessigolles, hem anat aquí i hem anant allà, hem celebrat això i hem preparart allò altre. Dins dels espais, a les entradetes, als patis, a la nostra "placeta", als jardins dels voltants de Xauxa, al Casal, als carrers i places del poble...

Hem aconseguit un dels nostres objectius principals, crear un ambient tranquil per anar gaudint al màxim cada dia. Amb els nostres encerts i les nostres errades, així és la vida.

I per arribar fins aquí ha estat bàsic i fonamental la confiança de les famílies. I el compliment dels protocols d'una manera escrupulosa. Moltíssimes gràcies.

Tornarem amb les forces renovades. Amb ganes de començar una nova etapa que mica en mica ens ha de portar a la "normalitat".
N'estem segures.

BONES VACANCES
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes