Informació curs 2024-2025

Aquí trobareu un seguit de documents amb informació sobre el procés de preinscripció per al curs 2024-2025 i informació relativa a l'escola.
Si ens voleu venir a conèixer demaneu cita prèvia:

Telèfon 938452930 | E-mail xauxascp@gmail.com

D'on venim

Xauxa sl és una societat limitada, que, en uns locals cedits per l'Ajuntament i edificats amb aquest fi, desenvolupa la funció educativa corresponent a Escola Bressol.

Va néixer fa més de trenta anys, amb la idea de cuidar un petit grup de nens i nenes els pares dels quals treballaven i necessitaven un lloc per deixar-los.

Avui dia és una Escola Bressol amb un espai per nadons (0-12 mesos), dos espais per caminants (12-24 mesos) i dos espais més de grans (24-36 mesos).

Som un Centre Infantil de Primer Cicle autoritzat pel Departament d'Educació de la Generalitat i el nostre codi oficial és 08061464.

Qui som

Som un equip de mestres i educadores especialitzades en l'educació de la primera infància.

Treballem en equip i la nostra prioritat és oferir a les famílies un espai on compartir tots plegats les experiències, descobertes, aprenentatges i vivències que el dia a dia ens ofereix.

Entenem l'educació com un procés de formació integral de la persona que comença just quan aquesta neix, i que es va desenvolupant al llarg de la seva vida.

Segueix-nos a Instagram: @escola_bressol_xauxa
Segueix-nos a Facebook: @escolabressol.xauxa
Segueix-nos a Youtube https://www.youtube.com/channel/UC1pV5ygT0yT1OFchV5nvriQ

Els infants

Treballem per que els infants se sentint acollits, escoltats, respectats i estimats. El joc és l'eina bàsica dels infants per descobrir el món. L'objectiu de la nostra Escola és proporcionar un ambient adient i el material que sigui necessari, per tal d'afavorir, tant com sigui possible, que els nens i nenes, a través del joc, desenvolupin aquest procés.

Procés que cada infant ha d'anar desenvolupant al seu ritme, sentint-se el protagonista de les seves descobertes. Aquest camí el portarà, mica en mica, a anar adquirint la seguretat necessària per poder avançar, cada dia, una mica més en el seu desenvolupament global.

Tenim un entorn privilegiat que intentem aprofitar al màxim. El ventall de possibilitats que ens dona és molt gran. Des del fet de poder portar animals a l'escola, a fer sortidetes de passeig i descobriment.

I no ens podem oblidar de les nostres visites setmanals a la Biblioteca Sav on descobrim, encara més, el món màgic dels contes. I també al Casal Sociocultural Escoles Velles on gaudim d'un espai espectacular on poder desenvolupar sessions de joc que en podríem dir de “gran format”.

Les famílies

L'objectiu és oferir un espai de comunicació i participació que complementi tot el procés.

Convidem a les famílies a compartir amb nosaltres els seus dubtes i preocupacions, nosaltres intentarem donar-hi resposta; també les convidem a fer les aportacions que creguin convenients i també, naturalment, a participar organitzant activitats com el Conte en família, Setmana Cultural, Xauxavis....

Horaris i Serveis

L'Escola està oberta de 7 del matí a 17h de la tarda.

L'horari és flexible, tothom pot entrar i sortir segons les necessitats familiars.

Tanquem tres dies de lliure disposició a concretar i també per Nadal, Setmana Santa i el mes d'agost.

Preus 2023/2024:

Quota d'entrada: 95€
Mesada:
P/0(Lactants).- 204 €
P/1 .- 190 €
P/2 .- Setembre - Jung 0 €, juliol 190€
Quota anual material: 95 €

També tenim servei de menjador. Tresmesecoactiva, sl és el càtering que ens subministra el menjar. Els nens i nenes es poden apuntar de manera fixa o eventual.

Preus menjador:
- Fixes cada dia ……… 7,40 €
- Fixes 3 o 4 dies ….. 7,96 €
- Eventuals……………… 9,2 €

Sol·licitud d'informació

Per resoldre qualsevol dubte o qüestió, poseu-vos en contacte amb nosaltres:
Carrer Darrera les Escoles, 3 S N,
08459 Sant Antoni de Vilamajor,
Barcelona

938 45 29 30

xauxascp@gmail.com

Horari 
de 07.00 a 17.30 h
(servei de menjador - càtering)

El nostre Instagram @escola_bressol_xauxa

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes